Wednesday, August 17, 2011

Tytöt ja pojat: osa 2 - homovauvoja!


Osassa 1. opimme tyttö- ja poikavauvojen eron olevan siinä, että ne pissaavat eritavoilla jännästi vaipasta ohi.

Jostain syystä pikkuiset tytöt ja pikkuiset pojat kuitenkin erottaa toisistaan yleensä varsin helposti vaatteet päälläkin ...tai erityisesti mm. niiden avulla.

On nimittäin todella hirveää, jos ulkopuoliset erehtyvät vauvan sukupuolesta! Tyttö on siis syytä hukuttaa pinkkiin ja kukkasiin heti syntymästä ja alkaa hetimiten lässyttää sille, kuinka sievältä se näyttää. Pojalle on syytä ostaa tympeitä värejä ja mielellään miehekkäillä printtikuvioilla kuten traktoreilla, myöhemmin ei-lällyjä leluja. Olkoonkin, että varmaan näiden pikkumiesten isistäkään moni tuskin on traktorin ratissa koskaan istunut. Ja poika onkin sitten reipas ja oi, niin rohkea. Pojan kanssa isä leikkii riehakkaita leikkejä.
Erityisen kamalaa on, jos poikaa luullaan tytöksi. Tiedättehän, kun tytöthän on vähän silleen arvottomampia ja noloja. Ja pahinta olisi, jos joku vaikka epäilisi 6-kuukautista Matias-poikaa homoksi!

Luotan, että tajuatte kuinka naurettava ajatus vauvan homouden pelko on.
1. Vauvojen rakkaus kohdistuu yleensä enimmäkseen äitiin.
2. Lasta ei voi (tai ainakaan kannata) ohjailla kohti tiettyä seksuaalista suuntautumista. Heterosta ei voi tehdä homoa eikä homosta heteroa. Ahdistusta ja identiteettiongelmia voi kylläkin saattaa alkuun.
3. Mitä väliä sillä edes on, tuleeko lapsesta hetero tai homo tmv?
Rakastatko sitten lastasi vähemmän? Vittu häpeä, jos näin on!

Kuriositeetiksi loppuun lähes pakollinen irrelevantihko oman elämän esimerkki:
Minun 9 kk muksuni tykkää mm. autoista, äitin punaisista lenkkareista, kukista, pehmokavereista, paukuttamisesta ja seikkailuista. Äiti pukee tonttumme usein vihreään, koska se on äitin lempiväri. En käsitä miten lapseni voisi mitenkään olla homoseksuaalinen ...tai heteroseksuaalinen - se on VAUVA (hädin tuskin edes muistamme onko se tyttö vai poika). Puhumattakaan siitä, että lapseni tulevasta suuntautumisesta toivon vain, että hän löytää oman identiteettinsä ja tulee nauttimaan siitä täysin siemauksin (Todella älyttömän tuntuista muuten spekuloida jotain tällaista tuosta lattialla päristelevästä pallopäästä - kaikkea tämä blogikirjoittelu teettää).
Sukupuolineutraalia kasvatusta emme mitenkään erityisesti ole toistaiseksi harrastaneet - melko neutraalia se luonnostaan meillä lienee ihan erikseen yrittämättä. Perinteisen jaon mukaan meidän perheessämme esim. kuitenkin on Äiti ja Iskä.
Sukupuolineutraalista kasvatuksesta lisää sitten myöhemmin.

***

No comments:

Post a Comment